Werkzaamheden op begraafplaats Naaldwijk

Op de begraafplaats in Naaldwijk voert de gemeente Westland vanaf 1 oktober werkzaamheden uit.

We herstellen dan verzakkingen van algemene graven. Dit noemen wij ophogen. Het gaat om graven met de nummers F/5000 tot en met F/5018 en F/5071 tot en met F/5094. De werkzaamheden duren ongeveer tot half oktober.

Haal voor 30 september persoonlijke bezittingen weg

Na het ophogen van het graf dekken wij het gebied eromheen af met schelpen. Zo zorgen wij ervoor dat de genoemde algemene graven dezelfde verzorgde uitstraling krijgen. Dit betekent ook dat wij zelfgemaakte aanpassingen weghalen die niet toegestaan zijn, zoals vaste beplanting, grind, kantplanken of afwijkende gedenktekens.

Ook halen wij persoonlijke bezittingen weg die nog op of bij de graven staan. Wij vragen belanghebbenden daarom om uiterlijk maandag 30 september zelf hun persoonlijke bezittingen weg te halen. Bezittingen die wij tijdens de werkzaamheden weghalen, blijven een maand bewaard bij de begraafplaatsbeheerder.

Heeft u vragen?

Bent u bij ons bekend als belanghebbende bij een graf, dan hebben wij u hierover half september een brief gestuurd. Heeft u die niet gekregen of heeft u andere vragen over deze werkzaamheden? Neem dan alstublieft contact op met onze begraafplaatsadministratie. Dit kan via telefoonnummer 14 0174 of [email protected].