Opruimactie op straat en strand: help ook mee!

Op zaterdag 21 september is het World Cleanup Day. Miljoenen mensen over de hele wereld ruimen dan zwerfafval op. Ook Westlanders steken dan de handen uit de mouwen, met een opruimactie in Monster en op het strand van Ter Heijde. Iedereen is welkom om mee te helpen.

Grondstofjutters organiseert de opruimactie, in samenwerking met gemeente Westland en het lokale initiatief BieKlien van Westlander Bianca Tiegelaar. U kent de naam Grondstofjutters misschien van de juttassen, die u kunt lenen bij verschillende strandpaviljoens langs de Westlandse kust. Levert u deze gevuld met afval weer in, dan krijgt u als dank een kopje koffie, thee of ijsje. Dit kan het hele jaar door (zolang de strandpaviljoens open zijn), maar eens per jaar doen we dit gezamenlijk. Vele handen maken immers licht werk!

Help mee!

We verzamelen om 09.45 uur op het Kerkplein in Monster. Na een kort welkomstwoord van de organisatoren krijgt iedereen een tas in bruikleen en gaan we jutten. Om 11:30 uur sluiten we af bij Moments Beach op het strand van Ter Heijde met een hapje en drankje. Wilt u ook meehelpen, meld u dan uiterlijk op donderdag 19 september aan via [email protected]. Geef daarin aan met hoeveel personen u komt. U bent van harte welkom!