Koninklijke onderscheiding voor Anja Zuidgeest

Mevrouw J.M. (Anja) Zuidgeest-de Wit uit Naaldwijk heeft op donderdag 18 juli een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Loco burgemeester Ben van der Stee reikte haar de versierselen uit die behoren bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw Zuidgeest is al 15 jaar actief als trainster en vrijwilliger voor Atletiekvereniging Olympus '70. Zij geeft wekelijks training aan wandel- en hardloopgroepen. Bovendien is zij voor een lange tijd trainster geweest van de jaarlijkse lopersprojecten. Daarnaast zet zij zich in voor het onderhoud aan de accommodatie en promotie van de Atletiekvereniging Olympus '70 tijdens evenementen. 

Sinds 1994 is mevrouw Zuidgeest ook wekelijks actief als kantinemedewerkster voor RK Voetbalvereniging Westlandia. Daarnaast heeft zij zich de afgelopen 10 jaar ingezet voor De Wollebrandcross. Ze heeft als vrijwilliger loten verkocht en geholpen bij de voorbereidingen van en tijdens het evenement.

Koninklijke onderscheiding

Mevrouw J.M. Zuidgeest-de Wit uit Naaldwijk heeft zich gedurende lange tijd ingespannen ten bate van de Westlandse samenleving. Betrokkene is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau op basis van haar totale verdiensten voor verschillende organisaties. De versierselen zijn haar vervroegd uitgereikt door persoonlijke omstandigheden in de privé sfeer.