‘Ga wijs op weg beurs’ voor 55-plussers

Op donderdagmiddag 29 augustus organiseren wij in samenwerking met Koop & Co voor het eerst een grote verkeers- en mobiliteitsbeurs. Deze beurs is voor 55-plussers en vindt plaats in het World Horti Center in Naaldwijk. U bent van harte welkom tussen 13.30 en 16.30 uur op deze gratis beurs.

Er is van alles te doen op de beurs. Zo kunt u een verkeersbordenspeurtocht volgen door het World Hort Center waarmee u een prachtige fiets kunt winnen. Of ervaar via een simulatiebril hoe gevaarlijk rijden onder invloed is. U kunt ook uw reactievermogen testen bij de stand van Veilig Verkeer Nederland. Wilt u een bepaalde fiets uitproberen? Ook dit kan op de beurs. En op het scootmobielparcours kunt u een proefrit maken om het rijden op een scootmobiel te ervaren. Ten slotte kunt u informatie krijgen over medicijngebruik in het verkeer en welke hulpmiddelen er zijn om actief te blijven bewegen.

Waarom deze beurs voor 55-plussers?

Uit onderzoek blijkt dat mensen met het ouder worden ook kwetsbaarder worden in het verkeer. Door onveilige situaties, drukte in het verkeer, veranderende regels en nieuwe technologieën, zijn er hierdoor in verhouding veel verkeersslachtoffers onder 55-plussers.

Als gemeente willen we senioren bewuster maken van hun kwetsbaarheid door de activiteiten zelf te ervaren op deze beurs. 

Het World Horti Center is goed bereikbaar

Komt u met de fiets of auto? Volg dan de borden ‘Greenport Horti Campus’ en parkeer uw fiets of auto op het terrein. Navigatieadres: Europa 1, 2672 ZX Naaldwijk.

Komt u met het OV? Buslijn 30 stopt op 3 minuten lopen van de ingang bij halte Horticampus.  

Heeft u vragen over deze beurs? 

Neem dan contact op met Koop & Co. Dit kan telefonisch via 0521-345244 of per mail via [email protected]. Contactpersoon is Henk Koop.