Bezoek de Kennisavond Isolatie & Inspiratie

Westland Woont Duurzaam organiseert opnieuw avonden over isoleren. Op maandag 23 september zijn huiseigenaren uit heel Westland om 19:30 uur welkom in Bibliotheek Monster voor de derde Kennisavond Isolatie & Inspiratie van dit jaar. Een avond vol ideeën en tips om uw huis comfortabeler en energiezuiniger te maken.

Ideeën en tips van de Westlandse Energiecoaches

De avond gaat over het verduurzamen van uw eigen woning. Er is een algemene presentatie over isoleren en er zijn verschillende thematafels. Hier krijgt u informatie van de Westlandse Energiecoaches over bijvoorbeeld dak-, vloer-, gevel- en glasisolatie. Zij vertellen ook over de voordelen van zonnepanelen en ventilatie. Heeft u vragen over verduurzamen? Dan kunt u deze direct stellen aan de experts.

Aan de slag met een energiecoach

Heeft u extra hulp nodig bij het verduurzamen van uw woning? Dan kunt u direct een afspraak maken met een energiecoach. Dit kan tijdens de kennisavond, maar ook via www.westlandwoontduurzaam.nl/energiecoaches. De energiecoach komt bij u langs en maakt een scan van uw woning. Zo ziet u wat de mogelijkheden en kosten zijn voor isolatie. Ook krijgt u informatie over subsidies en de besparing op energiekosten.

Meer informatie en aanmelden

De Kennisavond is op maandag 23 september in Bibliotheek Monster en begint om 19:30 uur. Meld u van tevoren aan en geef aan bij welke twee thematafels u wilt zitten. U kunt kiezen uit dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, beglazing en zonnepanelen of andere installaties.

Kijk voor meer informatie en om u aan te melden op www.westlandwoontduurzaam.nl/kennisavond.