Traineeship bij gemeente Westland

Een vliegende start

Ontdekken hoe het is om te werken bij de lokale overheid. Verschillende projecten in verschillende organisaties doen. Jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen. En tegelijk meebouwen aan de gemeente van de toekomst. Dat doe je tijdens een traineeship.

Wat je eruit haalt

Bij gemeente Westland werk je voor een gebied met grootse ambities. De vijfde economie van Nederland. Dat doen we in een relatief kleine organisatie. De lijnen zijn kort, je zit dicht op het vuur. ‘Hoe zie jij dat?’ is een vraag die je regelmatig kunt verwachten. Je wordt direct betrokken bij ons werk voor burgers en bedrijven. Samen oppakken en aanpakken.

Als je ergens veel kunt leren in een korte periode, is het wel tijdens dit traineeship. Je doet verschillende opdrachten in een sector waarin veel verandert. Daarbij ontmoet je veel verschillende specialisten. Van beleidsmakers tot marketeers en van bestuursadviseurs tot dienstverleners.

Wat we van je vragen

  • Je hebt een hbo- of universitair diploma
  • Je bent maximaal twee jaar geleden afgestudeerd
  • Je hebt interesse in werken voor de publieke zaak
  • Je neemt graag verantwoordelijkheid, durft jezelf te zijn en te staan voor je mening
  • Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke en organisatieverhoudingen
  • Je kunt goed netwerken en zoekt graag de samenwerking op

Meer info en solliciteren

Deze functie is onderdeel van het traineeship van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag (MRDH). In twee jaar tijd doe je kennis en ervaring op bij verschillende gemeenten in Zuid-Holland, waaronder gemeente Westland.

Wil je je aanmelden voor een traineeship of wil je meer informatie? Neem contact op met Joke van der Steen, adviseur Mobiliteit & Ontwikkeling: jvdsteen@gemeentewestland.nl of 06 22 91 89 48.