José Batist

Hallo, ik zal me even voorstellen, ik ben José Batist-Kouwenhoven en ben 65 jaar oud. Ik ben geboren in Wateringen en woon nu alweer 40 jaar in Kwintsheul, met heel veel plezier.

Ze zeggen wel eens, “Je bent nooit te oud om te leren", nou daar kan ik over meepraten. Trouwambtenaar zijn is leuk, mooi en altijd indrukwekkend en ik doe dit nu 6 jaar. Ik heb hier veel schik in. Vooral kijk ik uit naar het voorgesprek met het bruidspaar. Wie ga ik ontmoeten, wat ga ik horen, waar wordt het gevierd en kan ik het bruidspaar nog enkele tips meegeven. Als ik eerlijk ben zou ik eigenlijk ceremoniemeester willen zijn, want hoe spannend is het om de hele ceremonie goed te laten verlopen. Voor je het weet is het voorbij.

Voor mij is het niet geslaagd als er tijdens de ceremonie een té gespannen sfeer hangt, dat zou ik voor alle bruidsparen willen weg nemen. GENIETEN, dat staat bovenaan het lijstje, dit geef ik graag mee aan jullie, het is té bijzonder om er NIET van te genieten en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Dus ik wacht af of je voor mij kiest en dan zullen we er samen iets moois maken.

Héél véél succes met de voorbereiding en een mooie toekomst gewenst.