Coronavirus in gemeente Westland

Op deze pagina vindt u meer informatie over de maatregelen die gemeente Westland neemt, de gevolgen voor de dienstverlening en de actualiteiten rondom het virus binnen Westland.

De meest recente informatie en vragen en antwoorden over landelijke maatregelen rond het coronavirus vindt u op de website van de Rijksoverheid.


Hulpinformatie

Door het coronavirus hebben veel bewoners hulpvragen, zorgen en behoefte aan een goed gesprek. De gemeente helpt u gemakkelijk informatie te vinden die nu voor u als bewoner van Westland van belang kan zijn.

Veelgestelde vragen

We krijgen veel vragen binnen over het coronavirus en de maatregelen. Op deze pagina geven we antwoorden op veelgestelde vragen.

Ondernemers

Het coronavirus heeft veel impact op ondernemers in Westland. De gemeente zet belangrijke informatie voor u als ondernemer op een rij.

Coronaverhalen

Zo doen wij het; Verhalen vol doorzettingsvermogen, creativiteit en compassie van Westlanders in Coronatijd.
Lees hier snel verder


Laatste nieuwsberichten coronavirus

Coronasteun voor cultuur, jeugdverenigingen en dorps- en buurthuizen

donderdag, 17 december 2020

De gemeente Westland heeft als steuntje in de rug voor maatschappelijke organisaties die door corona(maatregelen) schade lijden drie subsidieregelingen in het leven geroepen. Culturele organisaties, jeugdorganisatie en dorps- en buurthuizen kunnen...

Mondkapje verplicht vanaf 1 december

dinsdag, 1 december 2020

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, wil het kabinet het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters vanaf 1 december verplichten. Ook in het onderwijs (met uitzondering van de basisschool) moeten...

Burgemeester in gesprek met Rob Veenman over corona

vrijdag, 16 oktober 2020

“We moeten samen de schouders eronder zetten om dit verrekte virus zo snel mogelijk tot een minimum te beperken”, zo sluit burgemeester Arends het gesprek af dat hij had met Rob Veenman over de aangescherpte coronamaatregelen en de impact daarvan op...