Home/Actueel / Nieuws/   Gemeentepolis Westland: goed verzekerd met laag inkomen

Gemeentepolis Westland: goed verzekerd met laag inkomen

Publicatiedatum: woensdag, 25 november 2020

Met de Gemeentepolis Westland bent u met een laag inkomen goed verzekerd. Samen met zorgverzekeraar DSW biedt gemeente Westland ook in 2021 de polis aan en bent u uitgebreid verzekerd tegen een aantrekkelijk tarief.

Komt u in aanmerking?

U kunt gebruik maken van de Gemeentepolis als voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • u heeft een bijstandsuitkering
  • of u verdient minder dan 120% van de bijstandsnorm en beschikt daarbij over een beperkt eigen vermogen heeft (bijvoorbeeld spaargeld). Het gaat hierbij om een maximaal bedrag van € 6.020,- voor alleenstaanden of € 12.040,- voor echtparen, gezinnen en eenoudergezinnen

Geniet van deze voordelen

Naast een lage premie biedt de Gemeentepolis Westland u verschillende voordelen:

  • extra vergoedingen voor onder andere brillen/lenzen en tandartskosten
  • acceptatie als nieuwe klant, zonder medische keuring
  • een bijdrage van € 100,- per jaar voor uw eigen risico

Kiezen en aanvragen

Op www.gezondverzekerd.nl/westland kunt u zich aanmelden voor de Gemeentepolis Westland. Op deze website staat ook een keuzehulp die u helpt bij het kiezen van het juiste aanvullende pakket. Bent u nu verzekerd bij een andere zorgverzekeraar en wilt u overstappen naar de Gemeentepolis Westland? Let u er dan op dat u uw huidige verzekering opzegt voor 1 januari 2021. Aanmelden voor de Gemeentepolis Westland is mogelijk tot 1 februari 2021.

Hulp bij aanvragen

Heeft u moeite met het invullen van de aanvraag? Dan kunt u langsgaan bij een Buurt Informatiepunt van Vitis Welzijn. In bijna iedere kern is een Buurt Informatiepunt.